Workshop - Våga vara du

 

Datum kommer


Detta är en Workshop för dig som vill göra en upptäckts resa i din kropp och bli av med det som ligger bakom dina stängda dörrar. Livets väg kan skapa törnar på ett känslomässigt plan som visar sig i blockeringar som kan leda till manifesteringar på den fysiska kroppen på olika sätt. Upptäcktsresan i denna workshop tar dig igenom dina känslomässiga blockeringar, präglingar och energier såsom:

* ilskan inom oss
* ångest
* oro/grubblerier
* värk i kroppen mm

Workshopen hjälper dig att lära känna ditt sanna jag och hjälper dig att komma vidare i livet. Vi kommer att arbeta med olika övningar och redskap för att frigöra de låsningar som stoppar oss att våga göra det vi vill utan att alltid behöva ta hänsyn till vad andra vill. Vi lär oss att

* bejaka oss själva och våra önskningar,
* bygga upp vår inre styrka och självbild
* att hitta kärleken till oss själva och andra
* våga ta emot men även känna att vi kan ge
* hitta lyckan i vardagen som hjälper oss vidare i livet


Är du trött på att inte våga vara du? Nu kan du göra något för dig själv och låta denna workshop bli en investering till dig och din kropp på många plan.

 

------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Mini workshop på stranden till Trumman

Datum kommer
Vi gör olika övningar för att frigöra saker från kroppen. och dansar av det med trumman hjälp. Det hela avslutas med en liggande meditation där ni kan få kontakt med era egna kraft djur. Välkomna att vara med! Vi träffas på Handikapps badet. Vid regn ställs det in!

Pris: 200 kr

Ta med:
• Papper
• Penna
• Filt

----------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

Välkommen

Välkommen till www.frisjal.n.nu.

Nyhetsbrev

Länkar